TALKSHOW JAKUBA PTAČINA & PRIATEĽOV

TALKSHOW JAKUBA PTAČINA & PRIATEĽOV

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Pozývame vás na 1. talkshow na Orave!

20.1.2018 Sobota 19:00

Vstupné: 12 €

Smutná správa pre návšteníkov 1. #naoravedobre Talkshow.

Sajfa s Veronikou nám pred pár dňami oznámili, že ich to veľmi mrzí, ale nebudú môcť do Námestova prísť. Sajfa nemal v kalendári akciu, ktorú moderuje roky a tentokrát ju má moderovať spolu s Veronikou. Nie je to chyba organizátorov talkshow a rozhodnutie Sajfu a Veroniky musíme rešpektovať. Keďže ich to naozaj veľmi mrzí a do Námestova sa tešili, nahrali aj krátke video: https://www.facebook.com/events/132292330783973/permalink/142074533139086/

Spravili sme všetko, čo bolo v našich silách, aby sme získali iných super hostí. Príde medzi nás Lujza Garaj Schrameková, ktorú poznáte aj z televíznej obrazovky a seriálu Naši a aj ako vynikajúcu stand-up komičku. Okrem nej príde aj Vlado Zboja, legendárny horolezec a jeden zo 7 Slovákov, ktorí stáli na najvyššej hore sveta.

Príjmite naše ospravedlnenie. Našu prvú talkshow sme chceli pripraviť najlepšie, ako sme mohli, no nie vždy to je len na nás. O to viac nás to mrzí a veríme, že to pochopíte. Dúfame tiež, že nám zachováte svoju priazeň a my spravíme všetko pre to, aby ste sa bavili. Tešíme sa na Vás!

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 20. január 2018

Galéria